O nama

Our Manager
Maretina konoba

"Maretina konoba" mjesto je koje još od 1997. godine svim svojim gostima, slučajnim namjernicima i svim ljudima dobre volje pruža autentično gastro iskustvo koje se temelji na kvalitetnoj hrani, prvenstveno ribi, na dobroj kapljici i, iznad svega, opuštenoj, domaćoj atmosferi zbog koje se posjetitelji uvijek u nju vraćaju.

Upravo taj domaćinski  ugođaj, uz neposrednost osoblja, jednostvanost i svježinu pripremljene hrane i danas izviru iz svakog kutka "Maretine konobe".

Proslaviti rođendan, obljetnicu  ili jednostavno uz nenametljive zvuke gitare i pjevanje klape, provesti ugodne trenutke, zadaća je osoblja u kojoj se iz dana u dan na najbolji način dokazuju- u zatvorenom prostoru sa 200 sjedećih mjesta ili na dobro osmišljenoj, zaštićenoj mirnoj, terasi u toplijim danima...

Ponuda

Ipsum dolor
Dnevno svježa riba u našoj ribarnici

Dnevni jelovnik uvijek ovisi o ponudi svježe ribe i vremenskim prilikama. Zahvaljujući uhodanoj i poštenoj suradnji sa nekoliko domaćih ribara, uvijek smo vam u mogućnosti ponuditi dobar i jednostavan riblji zalogaj, pripremljen tako da riba zadržava svoj prirodan okus i miris mora. Sitnoj plavoj ribi, pišmojima, malim sipama-pristupamo sa istim poštovanjem kao i plemenitim ribama, rakovima, školjkama.

Dnevno svježu  ribu možete nabaviti u ribarnici, ali za samo par minuta će ista biti očišćena i pripremljena na način na koji je želite i zapakiranu ponijeti doma, te uz minimalne troškove obradovati vaše ukućane.

Poštujući želje naših gostiju, pripremamo jednostavne i zdrave riblje marende, a po tradiciji uveseljavamo i one koji žele uživati u domaćim maneštrama  koje mirišu na recepte naših nona...

Obratite nam se s povjerenjem:
Viškovo 24, 51216 Viškovo
Hrvatska
Tel. +385 (0)51 256057
Email. maretina.konoba@ri.t-com.hr Facebook: maretinakonoba